Man aangehouden op verdenking van rijden onder invloed van drugs in Middelburg

Normal 15121381050 da93d6f6b9 k
Afbeelding: Shirley de Jong

Middelburg - Politiemensen hebben zondagavond 26 april 2020 rond 20.15 uur op de Schroeweg een 29-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden. Hij wordt er van verdacht onder invloed van drugs een aanrijding te hebben veroorzaakt. De verdachte ontkent dat hij onder invloed van drugs was.

De agenten waren naar de kruising van de Schroeweg en de Torenweg gestuurd omdat daar een aanrijding was gebeurd. De bestuurder van één van de auto’s is vermoedelijk door rood gereden en op de kruising in botsing gekomen met een andere automobilist. De man, een 29-jarige inwoner van Bergen op Zoom, en zijn auto roken sterk naar wiet. Omdat de politiemensen zagen dat de man bloeddoorlopen ogen en kleine pupillen had, moest hij meewerken aan een speekseltest. Dit weigerde hij. Hij is vervolgens aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Daar weigerde hij mee te werken aan een bloedonderzoek. Ook verklaarde hij geen drugs te hebben gebruikt. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Bovendien is zijn rijbewijs ingevorderd.

Adverteren op MiddelburgActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op MiddelburgActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Middelburg
12:53

18° C

Zwaarbewolkt

2.57 km/h

75%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief