Aangehouden wegens drugshandel in Goes

Normal 19470431625 57374cab1a o

Goes - Een 19-jarige Kapellenaar liep woensdagavond tegen de lamp omdat hij verschillende soorten drugs bij zich had in zijn auto. Hij is aangehouden als verdachte van handelen in verdovende middelen.

Twee surveillerende agenten reden over de Albert Joachimikade in Goes toen zij de auto waarin de man zat besloten te controleren. De auto stond stil op een parkeerplek. Bij aanspreken van de bestuurder oogde hij alsof hij onder invloed was. Op de vraag of de man drugs bij zich had antwoordde hij bevestigend. Hierop doorzochten de agenten met toestemming van de bestuurder de auto.

In de auto werd een plastic zak met hennep (ruim 36 gram) en cocaine (ruim drie gram) aangetroffen. De aangetroffen drugs zijn in beslag genomen en zullen worden vernietigd. Ook een honkbalknuppel die de agenten in de auto vonden is in beslag genomen. Deze wordt aangemerkt als verboden wapen.

De jongeman is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar wordt hij gehoord over de hem ten laste gelegde feiten. De man is in verzekering gesteld.

Adverteren op MiddelburgActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op MiddelburgActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Middelburg
07:46

18° C

Zwaarbewolkt

2.57 km/h

75%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief