Drie aanhoudingen na melden verdachte situatie in Middelburg

Normal 15121381050 da93d6f6b9 k

De politie heeft aan het Johannes Postkwartier twee jongens (16, 17) en een meisje (14) uit Middelburg aangehouden. Ze worden verdacht van diefstal dan wel heling. Agenten namen een scooter en snorfiets in beslag. Deze zouden mogelijk van diefstal afkomstig zijn.

Op zondag 6 september rond 3.00 uur kreeg de politie een melding van een verdachte situatie aan de Generaal Hakewill Smithlaan. Daar zou een scooter op de grond liggen. Agenten namen een kijkje bij het voertuig en het bleek dat het om een gestolen scooter ging. In de buurt vonden ze ook nog een snorfiets die eveneens gestolen leek te zijn. Bij een zoekslag troffen ze de drie verdachten aan. Een van de verdachten voldeed aan een eerder door een getuigen gegeven signalement van een persoon die bij de scooter weggelopen was. Het drietal is ingesloten voor verder onderzoek. De scooter en snorfiets zijn in beslag genomen.

 

Adverteren op MiddelburgActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op MiddelburgActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Middelburg
16:58

18° C

Zwaarbewolkt

2.57 km/h

75%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief