Drietal aangehouden na vondst drugs in woning

Normal helft van de jongeren wil stoppen met rijden onder invloed van drugs

Middelburg - In een woning aan de Segeersweg hebben agenten grote hoeveelheden drugs gevonden. Ze namen enkele duizenden pillen, een paar kilo MDMA-kristallen en apparatuur om harddrugs te bewerken.

Het begon allemaal zondag 5 januari rond 1.40 uur op de Vlasmarkt in Middelburg. Er kwam bij de politie een melding binnen van een man en een vrouw die daar ruzie met elkaar zouden hebben. Omdat de man zich niet kon legitimeren werd hij gefouilleerd, hij bleek drugs bij zich te hebben en werd aangehouden. Er werd besloten om ook de woning van de 28-jarige man te doorzoeken. Daarbij werden drugs en drugsgerelateerde zaken gevonden en in beslag genomen. De 28-jarige bewoonster is daarbij ook aangehouden. Beide zijn ingesloten. Dinsdag 7 januari is een derde verdachte opgepakt , een 25-jarige man uit Oost-Kapelle. Hij is na verhoor in vrijheid gesteld. De overige verdachten zitten nog vast. De recherche doet verder onderzoek naar de zaak.

 

Adverteren op MiddelburgActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op MiddelburgActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Middelburg
08:25

18° C

Zwaarbewolkt

2.57 km/h

75%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief