Man onder invloed en zonder rijbewijs aangehouden in Middelburg

24 dagen geleden gepubliceerd

In Middelburg werd op zaterdagmiddag 23 maart 2023 een man aangehouden die onder invloed was en geen geldig rijbewijs kon tonen. De 44-jarige man uit Bussum is meegenomen naar het bureau voor een ademanalysetest.

Incidentdetails

Politieagenten kregen rond 15.10 uur de melding dat er een bestuurder, die onder invloed van alcohol leek, in zijn auto was gestapt vanuit Vlissingen. Op de Looierssingel zagen zij het voertuig rijden en gaven de man een stopteken. De bestuurder reageerde hier echter niet op en stopte uiteindelijk op de Herengracht.

Overtredingen

De bestuurder kon geen rijbewijs tonen en de politieagenten hadden het vermoeden dat de man onder invloed van alcohol was. Hij weigerde te blazen en is daarom meegenomen naar het bureau voor een ademanalysetest. Na controle bleek dat de man zijn rijbewijs al eerder had moeten inleveren en dus zonder geldig rijbewijs rondreed. Naast deze overtredingen ontving de man ook bekeuringen voor het rijden door rood licht, het weggooien van afval op straat en het niet meewerken aan een ademtest.