Meerdere aanhoudingen na opstootjes in de horeca

Normal aangepastpolitieauto

Middelburg - Politiemensen hebben in de nacht van vrijdag 22 op zaterdag 23 november 2019 in totaal vier verdachten aangehouden vanwege opstootjes tijdens het uitgaan. Zaterdagochtend hielden ze een vijfde verdachte aan, hij wordt ervan verdacht een tas te hebben gestolen.

Agenten hadden een melding gekregen dat portiers van een horecagelegenheid een man staande hielden, die mogelijk een tas had gestolen. In de Schuiffelstraat troffen ze hen aan. De verdachte had op dat moment een aannemelijk verhaal over hoe hij aan die tas was gekomen. Op het moment dat de agenten zijn verhaal wilden verifiëren, kregen ze een melding over een vechtpartij op de Vlasmarkt. Doordat alle politie-inzet daar nodig was en er vier aanhoudingen werden verricht, hebben de agenten besloten de verdachte van de tasdiefstal te laten vertrekken, uiteraard zonder de tas. Na de vechtpartij en aanhoudingen meldde zich een 27-jarige Middelburgse wier tas was weggenomen in een horecagelegenheid aan de Vlasmarkt. Ze kreeg haar tas terug, maar er bleken spullen uit verdwenen te zijn. Ze deed aangifte van diefstal van onder andere haar telefoon. De eerder betrapte verdachte, een 27-jarige inwoner van Middelburg, is zaterdagochtend alsnog buiten heterdaad aangehouden op verdenking van diefstal. Hij wordt vandaag verhoord.

Openbare orde

Het viertal dat op de Vlasmarkt is aangehouden betreft een 21-jarige man uit ’s-Heerenhoek, een 30-jarige man uit Middelburg, een 28-jarige man (woonplaats onbekend) en een 27-jarige man uit Middelburg. De eerste drie zijn aangehouden voor het verstoren van de openbare orde, de vierde voor opruiing. De vier zijn in de vroege ochtend van zaterdag 23 november weer in vrijheid gesteld, nadat tegen hen proces-verbaal was opgemaakt.

 

Adverteren op MiddelburgActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op MiddelburgActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Middelburg
17:15

18° C

Zwaarbewolkt

2.57 km/h

75%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief