Man mishandeld bij verkeersruzie in Arnemuiden

Normal 2019 04 23 politieauto mercedes pm008
Afbeelding: Politie

Een 71-jarige man uit Oost-Souburg is zaterdagmiddag 6 november betrokken geraakt bij een verkeersruzie en is daarbij mishandeld. Een 28–jarige man uit Vlissingen is aangehouden.

Het verkeersconflict ontstond rond 13.30 uur op de Van Cittersweg na een inhaalmanoeuvre waarbij de auto van de verdachte de bosschages schampte. De Vlissinger stopte en beide bestuurders zijn uitgestapt. Er ontstond een schermutseling. De 28-jarige man heeft hierbij de 71-jarige man meerdere vuistslagen tegen zijn hoofd gegeven en hem bespuugd. Een voorbijganger schoot te hulp en is tussenbeide gekomen. Agenten hebben de 28-jarige man gearresteerd. De verdachte schold de agenten uit en heeft onderweg naar het cellencomplex het politievoertuig onder gespuugd. Beide partijen hebben aangifte gedaan. Agenten hebben aangifte gedaan van belediging. Ook zijn getuigenverklaringen opgenomen. De verdachte is in verzekering gesteld. De politie doet verder onderzoek naar het incident. 
 

Adverteren op MiddelburgActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op MiddelburgActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Middelburg
07:44

18° C

Zwaarbewolkt

2.57 km/h

75%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief