Politie zoekt getuige van aanranding in Middelburg

Normal bord met logo politie
Afbeelding: Politie

De politie is op zoek naar een fietser die mogelijk getuige is geweest van een aanranding die afgelopen nacht plaats vond op de Oude Vlissingseweg in Middelburg.

Tegen 04.00 uur fietste het slachtoffer, een 24 jarige inwoonster van Breda, vanuit het centrum van Middelburg over de Oude Vlissingseweg. Daar voelde zij op enig moment dat ze van achteren werd aangereden. Hierdoor kwam ze ten val. Toen ze opkeek stond er een man naast haar die in het Engels vroeg of hij haar kon helpen. Ondertussen kwam hij zeer dicht bij haar staan, probeerde haar te kussen en greep hij onder haar kleding. De jonge vrouw wist zich echter af te weren en weg te komen. Eenmaal thuis belde ze de politie en deed aangifte. Daarbij vertelde ze dat er tijdens het voorval een getuige langs was gefietst. De politie is daarom op zoek naar deze getuige. Kent of bent u deze persoon, meldt u zich dan bij de politie op 0900-8844.

 

Adverteren op MiddelburgActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op MiddelburgActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Middelburg
08:04

18° C

Zwaarbewolkt

2.57 km/h

75%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief