Politie zoekt getuigen van gewapende overval op winkel/woonhuis in Middelburg

9 maanden geleden gepubliceerd

De politie is op zoek naar getuigen van een gewapende overval op een combinatie van winkel en woonhuis in de Reigerstraat in Middelburg. De overval vond plaats op zaterdagavond 30 september 2023. Een 19-jarige man werd overvallen en raakte hierbij gewond.

Overval en buit

Volgens het slachtoffer werd hij in zijn woning overvallen door een onbekende man. De overvaller bedreigde de 19-jarige en eiste geld. Het slachtoffer werd vervolgens meegenomen naar de onderliggende winkel. Hier zou de overvaller geld en een computer hebben buitgemaakt. Na de overval ging de dader te voet vandoor, mogelijk richting de Lange Delft.

Het slachtoffer omschreef de overvaller als een opvallend lange man in donkere kleding.

Oproep tot getuigen

De politie onderzoekt de zaak en heeft al een buurtonderzoek uitgevoerd. Ook wordt gekeken of er camerabeelden zijn waarop de verdachte te zien is. Iedereen die op zaterdagavond 30 september iets verdachts heeft gezien in de Reigerstraat of de omgeving daarvan, of in diezelfde periode langs de winkels in die straat liep en iets opmerkelijks heeft gezien, wordt verzocht contact op te nemen met de politie. Ook als mensen personen hebben zien staan in een gesloten winkel, of andere relevante informatie hebben, worden zij verzocht dit te melden.