Weer verdachte gearresteerd voor overval Hrieps

Normal aangepastpolitieauto

Grijpskerke - Vlissingen - Woensdagmorgen is in de wijk Westerzicht in Vlissingen een man aangehouden in het lopende rechercheonderzoek naar de woningoverval in Grijpskerke in mei van dit jaar.

De 32-jarige bewoner werd in zijn woning aangehouden. Hij is voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. De politie onderzoekt zijn precieze aandeel bij de overval.

Onderzoeksbelang

In zijn woning werd donderdagmiddag onder leiding van een rechter-commissaris door agenten gezocht. Politie en justitie zochten bewijzen voor het onderzoek. De man heeft zogenaamde beperkende maatregelen opgelegd gekregen. Daarom kan op dit moment niet meer over de zoekingen en het onderzoek gedeeld worden.

Elf verdachten

Politie en justitie hebben tot nu toe negen mensen voor de woningoverval aangehouden. Zes mannen zitten nog vast voor hun betrokkenheid bij de overval. Een man en twee vrouwen, die eerder werden opgepakt, mogen hun proces in vrijheid afwachten. Tot slot worden een man en een vrouw uit ’s Heer Arendskerke, waar recent onderzoek in hun woning plaatsvond, ook verdacht van betrokkenheid bij deze grove diefstal. Daarmee komt het totaal van het aantal verdachten op dit moment op 11 mensen. Op dinsdag 14 januari a.s. staat een tweede Pro Forma zitting gepland.

Adverteren op MiddelburgActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op MiddelburgActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Middelburg
16:14

18° C

Zwaarbewolkt

2.57 km/h

75%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief